Sült fetás madárbegy saláta |
Hozzávalók:
- 200 g feta sajt
- 100 g madárbegy saláta
- 10 szem koktélparadicsom
- avokádó olaj - ízlés szerint
A salátát hideg vízzel átmosom, salátacentrifugával a felesleges vizet leitatom róla. Ha szívesen fogyaszt az ember salátákat, akkor érdemes egy salátacentrifugát beszerezni, hiszen teljesen más az íze a salátának úgy, ha nem a vízes levelekre kerül a salátaöntet.
Közben a feta sajtot felszeletelem és serpenyőben kevés olíva olajjal megspiccelve elkezdem sütni.
Amíg sül a sajt, a salátát két tányéron elosztom.
A koktélparadicsomokat négy felé vágom és a salátára halmozom.
Miután a sajt mindkét oldalát megsütöttem, eloszom a szeleteket a két salátára. Végül avokádó olajjal locsolom meg.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése